Kurs – Lunchskörd i Matskogen

5 juli @ 10:30 14:00

Solkulla Matskog inbjuder till tre kurstillfällen.Vi strosar i Matskogen och jag berättar om de olika perenna grönsaker vi skördar till lunchen. Hur de trivs växtmässigt och vad de kan användas till i våra kök. Köksträdgården och växthuset får också släppa till på lite matigt innehåll.  Sen tillagar vi en lunch utomhus och äter ute eller inne beroende på vädret.

Om du bor i ett hus med trädgård kan du rätt enkelt få tillgång till färskt på tallriken åtminstone 6 månader om året om du planterar in några perenna grönsaker. Även en balkong har möjligheter att inredas med ätbart. Det ger glädje, ekonomi, och ett tillskott till din hälsa.

Tider : Tisdag 4/7,  Onsdag 5/7, Torsdag 6/7 10:30 – 14:00

Pris : Kurs med lunch: 800:-

Anmälan:  info@solkullamatskog.se senast dagen före.

Adress ; Solkulla Matskog, Kulla 9, 749 62 Örsundsbro

Vid detta kurstillfälle kan vi samtala om just det du vill inom odling, hållbart liv och kanske mitt favoritämne som är tarmbiotan och mikrolivet i jorden? Kläder efter väder. Vi vistas nästan bara ute.  Eftersom matlagningen inte följer några recept utan vi i stället tar fram vår kreativa sida och lagar intuitivt, så behöver jag få veta din eventuella allergi redan när du anmäler dig.

Välkommen

Lia Starälv 070 7222104